Hoe kan ik een pakket afhalen in de winkel?

Bij ons kun je een bestelling op afspraak komen ophalen. Geef via deze website of telefonisch je bestelling door en we bevestigen het tijdslot voor het afhalen van je bestelling.

Kan ik pasfoto’s laten maken?

In onze winkel kan je professionele pasfoto’s laten maken volgens de gestelde richtlijnen. De pasfoto’s zijn onder andere geschikt voor een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Neem contact op met de winkel indien je pasfoto’s wil laten maken.

Hebben jullie inktcartridges?

In onze winkel kun je terecht voor een diverse soorten inktcartridges, ofwel inktpatronen, van de populaire printermerken. Zo hebben we onder andere een breed assortiment aan HP, Canon en Epson inktcartridges.

Hebben jullie een stomerijservice?

Je kunt je stoomgoed vakkundig laten reinigen bij onze winkel.

Kan ik telefoonaccessoires kopen in de winkel?

Nieuw in onze winkel: een uitgebreid assortiment van mobiele accessoires. Ons assortiment bestaat o.a. uit opladers, oplaadkabels, headsets, powerbanks, autohouders en SD kaarten. Wij zijn Authorised Reseller van het merk Apple en hebben daarnaast een uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires van Samsung, Belkin, Cellularline en Xtorm. Kijk hier voor meer informatie.

Kan ik mijn bestelling nog laten bezorgen?

We bieden thuisbezorging aan in onze regio. Geef telefonisch je bestelling door en we bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Wij vragen hier een vergoeding voor in Apeldoorn van € 1,50.

Hebben jullie een Oplaadpunt OV Chipkaart?

Je kunt zowel een anonieme OV-chipkaart als een persoonlijke OV-chipkaart bij ons opladen.

Moet ik een afspraak maken voor het ophalen of verzenden van Post NL pakketten?

Nee.

We zijn open voor het ontvangen en verzenden van brieven en postpakketten.

Bij ons kan je terecht voor het versturen, retourneren en ontvangen van je pakketten, (aangetekende)brieven en poststukken.

Hebben jullie Shoe Repair service?

Je kunt je schoenen vakkundig laten repareren, er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde machines.